Acwebbrowser.exe dosyası nedir?

Önerimiz: Windows Hataları Ve Optimize Sistem Performansını Düzeltmek Için Tıklayınız

Orijinal acwebbrowser.exe dosyası, Autodesk tarafından Maya’nın bir yazılım bileşenidir.

Maya bir 3D bilgisayar grafik animasyon ve işleme yazılımıdır. Acwebbrowser.exe, kullanıcının Maya aracılığıyla web sayfalarına erişmesini sağlayan bir tarayıcı işleyicisi çalıştırır. Bu kritik bir Windows bileşeni değildir ve sorunlara yol açtığı biliniyorsa kaldırılmalıdır. Maya aslen Alias ​​Systems Corporation tarafından yaratılmış ve Şubat 1998’de piyasaya sürülmüştür. Yıllar boyunca, program film, televizyon, video oyunları ve mimarisi için animasyon oluşturmak için kullanılmış ve birçok sektörde uygulamalar görmüştür. Maya şu anda İngilizce, Japonca ve Basitleştirilmiş Çince dillerinde kullanılabilir.

Autodesk, Inc. başta mimari firmalar, inşaat ve mühendislik şirketleri, medya ve eğlence firmaları vb. Endüstriyel firmalara yazılım tasarlayan ve satan bir yazılım geliştirme firmasıdır. Autodesk 1982 yılında John Walker tarafından kurulmuştur ve sektörün bir parçası olmuştur. bilgisayar destekli tasarım (CAD) yazılımının geliştirilmesinde lider. Autodesk San Rafael, Kaliforniya, ABD merkezlidir.


ACWebBrowser A utodesk C hromium Web Tarayıcısı anlamına gelir

Dosya adındaki .exe uzantısı, exe kaynaklanabilir bir dosyayı gösterir. Yürütülebilir dosyalar, bazı durumlarda bilgisayarınıza zarar verebilir. Bu nedenle, bilgisayarınızdaki acwebbrowser.exe dosyasının kaldırmanız gereken bir Truva atı olup olmadığına ya da Windows işletim sistemine veya güvenilir bir uygulamaya ait bir dosya olup olmadığına karar vermek için lütfen aşağıdakileri okuyun.

Windows Görev Yöneticisi’nde Acwebbrowser.exe işlemi

Chromium ana bilgisayarı tarafından yürütülebilir olarak bilinen işlem, Autodesk’in Autodesk Tarayıcı Bileşenleri yazılımına (www.autodesk.com) aittir.

Açıklama: Acwebbrowser.exe, Windows işletim sistemi için önemli değildir ve nispeten az soruna neden olur. Acwebbrowser.exe, “C: Program Files (x86)” alt klasöründe bulunur – öncelikle C: Program Files (x86) Autodesk Autodesk Desktop App AcWebBrowser . Windows 10/8/7 / XP’deki bilinen dosya boyutları 485.672 bayt (tüm oluşumların% 83’ü), 537.400 bayt, 382.976 bayt veya 481.744 bayttır.

Programın görünür bir penceresi yok. Dosya bir Windows çekirdek dosyası değil. Dijital olarak imzalandı. Dosya, Verisign imzalı bir dosyadır. Bu nedenle teknik güvenlik derecesi % 30 tehlikelidir .

Bu değişkeni kaldırma: acwebbrowser.exe ile ilgili herhangi bir sorun varsa, ilişkili programı kaldırabilirsiniz (Başlat> Denetim Masası> Bir Program Kaldırma> Autodesk Masaüstü Uygulaması veya Uygulama Autodesk ).

Önemli: Bazı kötü amaçlı yazılımlar, özellikle C: Windows veya C: Windows System32 klasöründe bulunduğunda acwebbrowser.exe olarak kendini korur. Bu nedenle, bir tehdit olup olmadığını görmek için bilgisayarınızdaki acwebbrowser.exe işlemini kontrol etmelisiniz. Bilgisayarınızın güvenliğini doğrulamak için Güvenlik Görev Yöneticisi’ni öneririz. Bu, Washington Post ve PC Dünyasının En Çok İndirilen Seçimlerinden biriydi.

Acwebbrowser ile ilgili sorunlardan kaçınmak için temiz ve düzenli bir bilgisayar şarttır. Bu, kötü amaçlı yazılım taraması yapmak, 1 cleanmgr ve 2 sfc / scannow, artık gerek duymadığınız 3 programı kaldırmak, Autostart programlarını kontrol etmek (4 msconfig kullanarak) ve Windows’un ‘5 Otomatik Güncelleştirmesini etkinleştirmek anlamına gelir. Daima periyodik yedeklemeler yapmayı veya en azından geri yükleme noktaları ayarlamayı unutmayın.

Gerçek bir sorunla karşılaşırsanız, yaptığınız son şeyi veya sorun ilk kez ortaya çıkmadan önce kurduğunuz son şeyi hatırlamaya çalışın. Soruna neden olan işlemleri tanımlamak için 6 resmon komutunu kullanın. Ciddi sorunlar için bile, Windows’u yeniden yüklemek yerine, kurulumunuzu onaramazsanız veya Windows 8 ve sonraki sürümleri için 7 DISM.exe / Çevrimiçi / Temizleme-resmi / Restorehealth komutunu yerine getirirsiniz. Bu, işletim sistemini veri kaybetmeden onarmanıza olanak sağlar.

Bilgisayarınızdaki acwebbrowser.exe işlemini analiz etmenize yardımcı olmak için, aşağıdaki programların yardımcı olduğu kanıtlanmıştır: Bir Güvenlik Görev Yöneticisi, klavye ve tarayıcı izleme veya Autostart girdileri gibi katıştırılmış gizli işlemler de dahil olmak üzere tüm çalışan Windows görevlerini görüntüler. Benzersiz bir güvenlik riski derecesi, sürecin potansiyel casus yazılım, kötü amaçlı yazılım veya Truva atı olma olasılığını gösterir. B Malwarebytes Anti-Malware uyku casus yazılımları, reklam yazılımları, Truva atları, keylogger’lar, malware ve izleyicileri sabit sürücünüzden algılar ve kaldırır.

İlgili dosya:

pehook.dll microsoftruntimeupdate.vbe toscdspd.exe acwebbrowser.exe adskscsrv.exe searchprotectservice.exe opwarese2.exe asfsipc.dll cec_main.exe ssbkgdupdate.exe ambspisyncservice.exe




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir