LinkedIn Temeli: Nasıl Başlanır ve Ölçeklendirilir

Social Cast

LinkedIn Essentials: Nasıl Başlanır ve Ölçeklendirilir - Social Cast Ep. 25

İşletmeniz henüz LinkedIn’de değilse, çok geç olmadan acele edin! Profesyonel ağ platformu, LinkedIn aylık 675 milyon kullanıcıyı ağırladığı için popülaritesinde bir artış yaşadı.

LinkedIn, hem işletmelere hem de profesyonellere pazar trendleri hakkında ağ oluşturmak ve güncel kalmak için bir platform sağlar ve şirketlerin marka kişiliğini sergileyebilecekleri ve potansiyel müşterileri veya yetenekli çalışanları çekebilecekleri bir yerdir. Ayrıca, kullanıcıların neredeyse her sektörden yoğun kurslar alabileceği kapsamlı bir e-öğrenme programı da bulunmaktadır.

LinkedIn’de etkin olmanın faydaları büyüktür ve LinkedIn profiline sahip olmak bile şirket adının Google’da daha yüksek arama optimizasyonu ile sıralanmasına olanak tanır. Bu, yalnızca bir profil oluşturmanın olası satış oluşturmayı teşvik edebileceğini ve marka bilinirliğini artırabileceğini göstermektedir.

LinkedIn’de nasıl başlayacağınızı veya geliştireceğinizi merak ediyorsanız, platform kullanımının ve etkileşiminin Twitter veya Facebook’tan çok farklı olduğunu unutmayın. Aslında, B2B pazarlamacılarının% 94’ü içerik pazarlaması için LinkedIn’i kullanıyor, kullanıcılar da LinkedIn’in değerli içerik sunmak için 3 kat güvenilir olduğunu bildiriyor.

LinkedIn’den en iyi şekilde yararlanmaya hazırsanız, LinkedIn uzmanı ve Kurucu Remotion Dijital Gabriel Ehrlich’in kurucusu olan Social Cast’ın bu bölümünü kaçırmayın. İşletmelerin platformda nasıl başarılı bir şekilde pazarlamaya başlayabileceğini ve en iyi uygulamalardan bazılarını tartışıyoruz.

Önemli Çıkarımlar

  • İşletmeler başarısızlık riski olmadan LinkedIn pazarlamasına nasıl girebilir?
  • LinkedIn nasıl değişiyor?
  • Başlamak ve ölçeklendirmek için hangi adımlara ve süreçlere ihtiyacınız olacak?
  • B2B pazarlaması yapan işletmeler hangi alanı göz ardı eder?

Social Cast Hakkında:

Socialbakers’ın podcast serisi pazarlamanın en zorlu ve ilginç yönlerini ele alıyor. Uzmanlarımız, aklınıza gelebilecek hemen hemen her pazarlama konusunda ipuçları, korsanlıklar ve öneriler sunar.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir