Bir Durgunluk Yoluyla Ödeme

Social Cast

Bir Durgunluk Yoluyla Ödeme - Social Cast Ep. 24

COVID-19’un yayılması birçok ulusal ekonomiye zarar verdiğinden, alışveriş alışkanlıkları değişmeye zorlandığından tüketici pazarlarında da bir iz bıraktı. Dünyanın dört bir yanındaki tüketiciler yavaş yavaş iç mekan yaşam tarzına adapte olurken, markalar büyüyen bir çevrimiçi topluluğa reklam sunmak için uğraşıyor.

Son zamanlarda ortaya çıkan belirsizlik, bir döngü için ücretli reklamlar attı ve birçok şirket hangi kaynakların önemli ve yatırım yapılması gerektiğini sorguladı.

Bu benzersiz bilgiler, markaların dönüşüm oranlarının nasıl değiştiğini ve müşteri tabanına ulaşmak için hangi yatırımların en önemli olduğunu anlamalarını sağlar. Zorlu finansal zamanlar hem markalar hem de tüketiciler için stresli olsa da, aslında daha güçlü müşteri ilişkileri ve marka sadakati oluşturmaya odaklanmak için uygun bir zamandır.

Social Cast’in bu bölümünde Socialbakers Satın Alma Direktörü ve Lead Research ile Michal Nemcok ile mevcut reklam harcamaları ve geleceğin marka reklamı için nasıl görünebileceği hakkında konuşuyoruz. Bir durgunluk sırasında ücretli reklamın nereye yatırılacağı konusunda en iyi tavsiyeleri almak için ayarladığınızdan emin olun.

Facebook Reklamlarınızın Maliyeti Ne Kadar?

Önemli Çıkarımlar

  • Reklamcılık, pazardaki değişimleri yönetmek için nasıl değişti?
  • Facebook’ta mevcut reklamcılık trendleri neler?
  • Şu anda reklamverenler neye yatırım yapmalı?
  • Şu anda ücretli platformlar arasındaki farklar nelerdir?
  • Bu zamanlarda ücretli reklamlar zorunlu mu yoksa zorunlu değil mi?
  • Reklamcılığın geleceği neye benziyor?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir